Op gewicht

inbalans Op gewicht

Eenmaal op gewicht, en dan?

leovegasIn balans met je gewicht is geen methode om mee af te vallen. We zijn voor de meeste mensen juist de laatste fase van het proces van afvallen. Wij richten ons op de periode na het afvallen. De meeste mensen die op hun streefgewicht gekomen zijn na een lange periode, hebben hulp nodig om op gewicht te blijven. Dit wordt te vaak vergeten. Deze mensen hebben een lange reis achter de rug, waarbij het streefgewicht elke dag weer een prominente rol speelde bij de dagelijkse beslissingen. Wanneer dit eenmaal wegvalt, ontstaat er een leegte en dan is het erg lastig om de motivatie te vinden om het gewicht nog steeds in de gaten te houden. Zeker wanneer je jezelf eigenlijk vooral eens wilt belonen.

 

De methode

Onze methode richt zich op de mensen die na een lange weg eindelijk het gewicht hebben dat zij willen hebben. We hebben speciale praatgroepen opgericht voor de mensen die het gewicht hebben dat zij willen hebben. Door te praten over de ervaringen, realiseren de meeste mensen zich dat ze de lijdensweg niet nog eens mee willen maken. Daarnaast beseffen ze steeds beter dat ze trots mogen zijn op de reis die zij afgelegd hebben. Die trots is een reden om voor de spiegel te gaan staan en te genieten.

We doen echter meer. We weten dat deze mensen in beweging moeten blijven. Het is niet erg om jezelf te belonen met een stuk taart of iets lekkers, maar dan moet de energie wel verbrand worden. Daarom organiseren we wandelingen en hebben we overeenkomsten met sportscholen, zodat onze leden gratis proeflessen kunnen krijgen en abonnementen kunnen krijgen tegen gereduceerde prijzen. Het afvallen is meestal al duur genoeg geweest.

Naast dit alles hebben we een hulplijn in het leven geroepen via WhatsApp. Ben je na een lange weg van tegenslagen moe geworden van het op gewicht blijven en heb je advies of bemoediging nodig, dan kun je gewoon contact met ons opnemen zodat we je een hart onder de riem kunnen steken. Dat is vaak alles wat je nodig hebt. Je focust je namelijk op het negatieve en hebt gewoon even iemand nodig die je tegenspreekt, zodat je weer alle kanten van het verhaal ziet.

 

Inschrijven bij ons

Het is op dit moment niet mogelijk om in te schrijven bij ons, omdat we een vol ledenbestand hebben. Het is wel mogelijk om online de methode te bestellen, via de grotere verkoopkanalen. We kunnen dit op dit moment nog niet via onze eigen website doen, omdat we geen betalingen kunnen ontvangen. Wil je op de wachtlijst komen te staan of wil je meer informatie hebben over wat we doen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Ben je op zoek naar de mogelijkheden om samen te werken, ook dan kun je met ons in contact komen. We verzoeken je om direct een telefoonnummer aan te geven waarop we de personen kunnen bereiken die handtekeningbevoegd zijn.